Днес, точно зад централна гара, към 13:30 един колегист с 155, много лъсната,червена, с светли джанти спици.Голяма красавица ! И после в 17:00 в лозенец - черна 156 SW , с четирилистна детелина отпред на калниците. Да си признават !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Тая сутрин яко улов.... Първо ogi100 на кръстовището на Вардар и Тодор Александров. После в Света Троица, в уличката срещи трето сива 145-ца с клубен стикер. Малко по-късно на Тодор Александров, тончно на гърба на механотехникума сива 156-ца с голямата пейка, имаше и предно спойлерче, а и сърцето на емблемата беше custom made. Не се и опитах да запомня номера, но ми се струва, че съм я мяркал на снимки из форума. Тааа, всико това в промеждутака от 8:20-8:50The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Вече 2 сутрини под ред на кръстовището на Хладилника виждам една синя 146-ца със спойлер и отзад червена лепенка. Мисля, че номера беше СО, може и за цифрите да се сетя, може би 6441. Да си признава кой работи наблизо
Alfa Romeo 146 1.4 TS `98
Ex: Lancia Dedra 1.9 TD `90
Comment
-
Днес около 13:10-20 беше засечен Buxalkata в преката срещу печатницата на бул.Хан КубратДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеДнес около 13:10-20 беше засечен Buxalkata в преката срещу печатницата на бул.Хан Кубрат
Comment
-
Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщениеДнес към 19.00 часа на ул.Монтевидео в Овча Купел "Пуснах" Satanism да направи ляв завои ... тои дали ме позна ?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Снощи към 21,00-21,15 на Шипченски проход пред мен караше тъмно синя 145-ца с лепенка Club Alfa Romeo на задното стъкло
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеДнес около 14:00 в Била Славия влизаше сребрист спортвагон С1011... имаше клубен стикер на задното стъкло и лентички на номерата.Коя е колежката?
Comment
Comment